Έχουμε και επίσημα 1 του Δεκέμβρη! Καλό μήνα λοιπόν και… Yeaaaaaah! 24 ημέρες μόνο για τα Χριστούγεννα!
Εντάξει η χαρά μου δεν περιγράφεται! Λίγο που αγαπάω τα Χριστούγεννα, λίγο που ενθουσιάζεται και η Ανθούλα με τα φωτάκια και όλο τον στολισμό (ναι στολίσαμε στις 4 του Νοέμβρη φέτος), λίγο και η προσμονή για το νέο μέλος που έρχεται όπου να’ναι (ναι, έχω γίνει μία στρουμπουλή μπαλίτσα αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!), όλα αυτά συντελούν στο να γίνεται η χαρά μου ακόμα μεγαλύτερη! 

Για να το γιορτάσουμε λοιπόν και εδώ στην bloggoσφαιρα αποφάσισα φέτος να κάνω Blogmas!
Τι είναι αυτό; Θα σου εξηγήσω αμέσως!
Θα ανεβάζω κάθε ημέρα από σήμερα και μέχρι 24 Δεκεμβρίου ένα νέο post σχετικό με κάποιο χριστουγεννιάτικο (ή και όχι) θέμα!
Ναι ναι ξέρω, βάζω σε δύσκολη διαδικασία τον εαυτό μου αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω…εντάξει ίσως χάσω καμία ημέρα αλλά πιστεύω κάτι καλό θα βγει!

 

Blogmas

 

Αν είσαι Blogger και θέλεις κι εσύ να κάνεις blogmas μπορείς να βρεις άπειρες ιδέες για blogmas posts, πάρα πολύ εύκολα, στο Internet αλλά κυρίως στο Pinterest …. για ρίξε μία ματιά στον πίνακά μου!!

Φυσικά ιδέες μπορεί να έχεις κι εσύ πολλές. Θέματα που ήθελες να κάνεις για τα Χριστούγεννα, θέματα που δεν είναι αποκλειστικά για τα Χριστούγεννα αλλά ταιριάζουν με την εποχή, θέματα υπάρχουν…

Αυτά από εμένα σήμερα!
Θα τα πούμε αύριο και αν είσαι Blogger και κάνεις κι εσύ Blogmas φέτος μην ξεχάσεις να μου αφήσεις σχόλιο με το link σου! Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα posts!

 

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις ότι τρέχει και Photo challenge στο Instagram για τον μήνα Δεκέμβριο και είναι πολύ γιορτινό! Πληροφορίες θα βρεις εδώ και μπορείς φυσικά κι εσύ να συμμετέχεις αν το θέλεις!

 


 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.