Καλή χρονιά αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια!
Πρώτο Post για το 2018 και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με τις θερμότερες ευχές μου για τη νέα αυτή χρονιά που ξεκινάει!

Σου εύχομαι να έχεις μία χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και πολύ χαρά! Υγεία πάνω από όλα πάντα αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και την αγάπη στη ζωή μας όπως και την χαρά και την διασκέδαση.

Το 2017 ήταν μία περίεργη χρονιά για εμένα να πω την αλήθεια. Ξεκίνησε με την απόλυσή μου στην αρχή του έτους. Αυτό ήταν ένα γεγονός το οποίο με στεναχώρησε για μερικές ημέρες αλλά στη συνέχεια είδα πόσο μου είχε λείψει να περνάω την ημέρα μου με την Ανθούλα και ήμουνα και πάλι ιδιαίτερα χαρούμενη (για όλα αυτά όμως θα μιλήσουμε σε ένα άλλο Post αναλυτικότερα).
Στη συνέχεια ήρθε η εγκυμοσύνη μου. Στην αρχή δεν ήταν εύκολη αλλά μετά το πρώτο τρίμηνο μπορώ να πω δεν έχω κανένα πρόβλημα και την έχω καταευχαριστηθεί (και το φαγητό επίσης…έχω πάρει βλέπεις τα κιλάκια μου).
Βέβαια μπορώ να πω ότι η χρονιά έκλεισε υπέροχα με ένα super πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συντροφιά με όλους τους αγαπημένους μας φίλους.

 

 

Ας δούμε όμως πως πήγε η Χριστουγεννιάτικη bucket list μου! Κατάφερα να κάνω όσα ήθελα μέσα στον Δεκέμβριο;

  1. Να βάλουμε κι άλλα στολίδια στο σπίτι!
  2. Να κατέβουμε με την Ανθούλα στην πλατεία και να δούμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό (στην πλατεία Ελευθερίας)!
  3. Να περπατήσω και να κάνω μία βόλτα στη στολισμένη πόλη του Ηρακλείου.
  4. Να φτιάξω τα χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους μου.
  5. Να κάνω τουλάχιστον άλλη μία diy κατασκευή μαζί με την Ανθούλα.
  6. Να ετοιμάσω όσο περισσότερο μπορώ το δωμάτιο του μικρού μας που θα έρθει όπου να’ναι.
  7. Να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
  8. Να καταφέρουμε να κάνουμε στο σπίτι μας φέτος πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!
  9. Να φτιάξω κουραμπιέδες ή/και μελομακάρονα (θα είναι η πρώτη μου φορά). – Όχι! Και φέτος μας έφτιαξε η μαμά μου τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες! Λίγο το τρέξιμο για τις ετοιμασίες του σπιτιού για το ρεβεγιόν, λίγο το ζόρι μου με την κοιλιά στο στόμα, πάλι δεν δοκίμασα να κάνω αυτά τα γλυκά!
  10. Να δω τις αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες. – Δεν τις είδα όλες από τη λίστα μου (μπορείς να τις βρεις εδώ) αλλά είδα και κάποιες νέες που θα προσθέσω σίγουρα του χρόνου στη λίστα!
  11. Να στείλουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη με την Ανθούλα!
  12. Να αφήσουμε μπισκότα και γάλα δίπλα στο τζάκι για τον Άγιο Βασίλη μαζί με την Ανθούλα. – Με τον πανικό και την κούραση του ρεβεγιόν ήταν λίγο δύσκολο να ετοιμάσουμε και αυτό το event για την Ανθούλα. Του χρόνου όμως θα είναι όλα όπως πρέπει!!
  13. Να ανάψουμε το τζάκι (αν αποφασίσει να κάνει λίγο κρύο κι εδώ).
  14. Να πιω ζεστή σοκολάτα χουχουλιασμένη κάτω από την αγαπημένη μου χριστουγεννιάτικη κουβέρτα δίπλα στο τζάκι! – Ήπια ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι αλλά δεν ήμουνα χουχουλιασμένη…μετράει σαν μισό νομίζω!
  15. Να φτιάξω μία νέα συνταγή.
  16. Να περάσω μία μέρα μακρυά από Internet/κινητό/τηλεόραση. – Όχι δεν το κατάφερα και δεν το προσπάθησα κιόλας να πω την αλήθεια!
  17. Να πάω την Ανθούλα σε συγγενείς και φίλους να πει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα! – Η Ανθούλα αρνήθηκε πεισματικά να πει τα κάλαντα φέτος ακόμα και σε εμάς!
  18. Να δει η Ανθούλα και φέτος τον (ψεύτικο προφανώς) Άγιο Βασίλη στο Χριστoυγεννιάτικο χωριό του Ηρακλείου. – Μμμμμμμ… στην βόλτα μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό δεν τον είδαμε δυστυχώς!
  19. Να αγοράσουμε και να διαβάσουμε ένα καινούργιο χριστουγεννιάτικο βιβλίο στην Ανθούλα!
  20. Να φτιάξω τη λίστα μου με τους στόχους της νέας χρονιάς!

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα τα κατάφερα αλλά δεν ολοκλήρωσα την λίστα μου!
Για τον μήνα Ιανουάριο δεν έχω bucket list…και μάλλον θα είναι έτσι και για τον Φεβρουάριο καθώς σε λίγο θα περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννήσω οπότε δεν μπορώ να προγραμματίσω και πολλά!

Καλή χρονιά και πάλι αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια!
Περιμένω όπως πάντα τα σχόλιά σου και εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter παρακάτω για να μην χάνεις τίποτα από το Stay at Home Mom!

 


 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.