Αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια γεια σου! έχουν περάσει 3 μήνες ακριβώς από την τελευταία φορά που τα είπαμε μέσα από αυτό εδώ το Blog και πραγματικά μου φαίνεται αιώνας!
Βέβαια εάν με ακολουθείς στο Instagram μαθαίνεις μερικά νέα μου σίγουρα αλλά και πάλι έχω σίγουρα πολλά να μοιραστώ μαζί σου σήμερα!

Οι τελευταίοι 3 μήνες ήταν αρκετά ζόρικοι για εμένα και ο χρόνος μου… ανύπαρκτος! Ο μικρός μας μπεμπάκος μας έχει βγει λίγο γκρινιαρούλης οπότε όλη την ημέρα η προσοχή μου μοιράζεται σε αυτόν και την Ανθουλίτσα. Πρόσθεσε σε αυτό και το σπίτι που πρέπει καλώς η κακώς να το φέρω βόλτα. Καθάρισε, μαγείρεψε, φρόντισε για τα πάντα μανούλα! Μέσα σε αυτά ήρθε να προστεθεί και κάτι νέο που έχω ξεκινήσει τους τελευταίους δύο μήνες και θα μιλήσουμε γι αυτό αναλυτικά παρακάτω!
Τώρα θα μου πεις σταμάτησε ο μπέμπης να είναι γκρινιαρούλης; Όχι, αλλά έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα και βρίσκουμε τους ρυθμούς μας σιγά σιγά! Βέβαια βγάζουμε και δοντάκια μέσα στη ζέστη και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση αλλά οκ, όλα τα αντέχει η μαμά!

 

 

Θα ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σου κάποια bloggo-νέα!
1. Δυστυχώς δεν ισχύει πια η εγγραφή σου στο newsletter μου καθώς μετά τις αλλαγές που έγιναν με το νέο νόμο GDPR αποφάσισα να καταργήσω τη λίστα μου παρά να σε κουράσω με mail επιβεβαίωσης ξανά!
Προτιμώ τώρα που επέστρεψα στο blog να κάνεις εκ νέου την εγγραφή σου αν επιθυμείς να λαμβάνεις και πάλι τα νέα μου. 

Μπορείς να κάνεις εγγραφή Εδώ!

2. Κάποιες κοπέλες ίσως με γνωρίσατε αρχικά μέσα από το YouTube. Είχα ένα κανάλι στο οποίο ανέβαζα κάθε εβδομάδα σχεδόν βίντεο κυρίως γύρω από την ομορφιά. Είχαμε κριτικές για προϊόντα, διάφορα tips ομορφιάς, διάφορες προτάσεις. Αυτό το κομμάτι για εμένα έκλεισε! Δε νομίζω ότι ο χρόνος μου θα είναι πια αρκετός ώστε να μπορώ να κάνω ένα βίντεο όπως πρέπει και να κάνω και την επεξεργασία και γενικά να το παρουσιάσω όπως είναι σωστό!
Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το ξανασκεφτώ και επιστρέψω ,γιατί πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ η διαδικασία των βίντεο αλλά και αυτή η τόσο άμεση επικοινωνία που είχα με πάρα πολλές συνδρομήτριες μου! Μέσα από το κανάλι εκείνο γνώρισα αξιολάτρευτα κορίτσια τα οποία συνεχίζω να παρακολουθώ αλλά και να μιλάω μαζί τους!

Όσο λοιπόν παρακολουθώ άλλο τόσο θα μοιράζομαι μαζί σου όσα βίντεο επιλέγω κάθε εβδομάδα και πιστεύω ότι για τον χ – ψ λόγο αξίζει να δεις κι εσύ!!

3. Όπως ανέφερα και στην αρχή του post, τους τελευταίους δύο μήνες έχω ξεκινήσει κι εγώ δειλά δειλά να φτιάχνω κάποιες δικές μου δημιουργίες, κυρίως για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο! Δε θα σε κουράσω με αυτό όμως. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram και να μου στείλεις μήνυμα για όποια πληροφορία χρειάζεσαι!
Η νέα μου αυτή ενασχόληση με έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και πραγματικά έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου, προς το καλό θα έλεγα! Χρειάζεται χρόνο για να γίνει κάθε κομμάτι που φτιάχνω αλλά είναι για μένα στιγμές χαλάρωσης και στιγμές που ξεφεύγω λίγο από τον αποκλειστικό ρόλο της μαμάς!

 

Αυτά από εμένα για σήμερα! Άφησέ μου σχόλιο με τα δικά σου νέα αν θέλεις! 
Έχουμε καιρό να τα πούμε και ειλικρινά μου έχει λείψει πολύ η επικοινωνία μας!!

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.