Καλημέρα αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια! Αυτή την εβδομάδα επέστρεψα στο κανάλι μου με ένα self-care βίντεο και συγκεκριμένα beauty self-care!

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές (κυρίως στο Instagram) ότι η φροντίδα του εαυτού μας πολλές φορές μπερδεύεται με την εξωτερική ομορφιά αλλά αυτό είναι λάθος! Η αυτοφροντίδα μας συμπεριλαμβάνει και τους 3 βασικούς πυλώνες της ύπαρξής μας (πνέυμα-σώμα-ψυχή — κάποιοι θεωρούν και την καρδιά ως έναν τέταρτο πυλώνα).

Στο βίντεο αυτό όμως θα περιοριστούμε σε 5 συμβουλές/tips ομορφιάς για να φροντίσουμε τον εαυτό μας!

 

 

Φυσικά θα ήθελα να ακούσω και τη δική σου άποψη πάνω σε όσα αναφέρω και να σου πω για μία ακόμα φορά πως αν θέλεις να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά τις νοοτροπίες μας, την αυτοφροντίδα και τα περιοριστικά πιστεύω μας, είμαι εδώ για εσένα! 

 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.