Καλημέρα αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια! Πως είναι το φετινό σου καλοκαίρι; 
Ξέρω πως ίσως περιορίζεσαι και ίσως ακόμα περισσότερο ζορίζεσαι γιατί η κατάσταση με την πανδημία είναι ακόμα στο κόκκινο αλλά κάνε λίγο υπομονή! Βρες λίγη ακόμα δύναμη να αντέξεις όλες αυτές τις, προσωρινές θέλω να ελπίζω, αλλαγές που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου (και όλων μας).

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για τη νοοτροπία μας και πως ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα μας επηρεάζει στη ζωή μας σε τέτοιο βαθμό που μπορεί μέχρι και να φτιάξει ή να καταστρέψει το μέλλον μας! Το Mindset είναι ένα κομμάτι που εξετάζουμε πραγματικά σε βάθος στις συνεδρίες μας με τους coachees μου (coachee ονομάζεται κάποιος που συνεργάζεται με έναν coach) και προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποιες “λάθος” νοοτροπίες.

Στο σημερινό βίντεο σου έχω 8 mindsets (νοοτροπίες) που άλλαξα εγώ στη ζωή μου και διόρθωσα τον τρόπο που βλέπω κάποια πράγματα.

 

 

Άφησε μου τα σχόλια σου σχετικά με όσα αναφέρω στο βίντεο και φυσικά είμαι στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περισσότερο αν σε απασχολεί κάποιο θέμα γύρω από το Mindset!

Να έχει μία υπέροχη, φωτεινή ημέρα!

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.