Μαρινα!

Είμαι η Μαρίνα και καλώς ήρθατε στο Stay at Home Mom! 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο “Stay at Home Mom”.

Είμαι η Μαρίνα και σε ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι εδώ, στο νέο μου διαδικτυακό σπίτι, αυτή τη στιγμή! Σαν σωστή οικοδέσποινα θα έπρεπε να σε τρατάρω κάτι αλλά έφαγα όλα τα γλυκά στην εγκυμοσύνη μου…
Καλά, καλά, κάτι θα σκεφτώ να σε κεράσω μέχρι να διαβάσεις εσύ περισσότερες πληροφορίες για εμένα και το blog μου όμως!

Ας τα πάρουμε από την αρχή!
Αφού βρίσκεσαι εδώ αυτή τη στιγμή αυτό σημαίνει πως κάπου βρήκες κάτι, διάβασες κάτι, που σου κίνησε το ενδιαφέρον! Που σου άρεσε βρε αδερφέ! Ας σε ενημερώσω όμως αναλυτικά τι είναι το Stay at Home Mom και τι θα βρεις μέσα στις σελίδες και τα posts του.

Πριν γίνω μανούλα κι εγώ η ίδια, διάβαζα διάφορα mom blogs απλά για να ενημερώνομαι γενικά και γιατί μπορεί να μην ήταν η δικιά μου κατηγορία Blogging (τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμουν με το beauty και lifestyle blogging) αλλά πάντα έβρισκα κάτι ενδιαφέρον σε αυτά. Μετά έγινα κι εγώ μαμά και σιγά σιγά τα διάβαζα όλο και πιο πολύ. Δεν ξέρω αν με βοήθησαν ή όχι στην καθημερινότητα μου με την Ανθούλα αλλά σίγουρα κάποιες ιδέες και κάποιες συμβουλές τις πήρα! Τώρα μετά από 4 σχεδόν χρόνια (με μικρά διαλείμματα) full time μαμά και 2 παιδιά στη ζωή μου (ένα 4,5 ετών και ένα 16 μηνών) νομίζω ότι μπορώ πια να μοιραστώ κι εγώ μαζί σου τις δικές μου συμβουλές και τις δικές μου “γνώσεις” γύρω από το θέμα “μαμά – σπίτι – full time μαμά και νοικοκυρά”! Συμβουλές από το πως να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων σου μέχρι το πως να ετοιμάσεις ένα μηνιαίο πλάνο φαγητού. Ανοιχτά θέματα για συζήτηση γύρω από τις πιπίλες, τις πάνες, τα μπιμπερό. Σου λέω θα βρεις μεγάλη ποικιλία εδώ!

Κάτι άλλο που θέλω να μοιραστώ μαζί σου μέσα από το Stay at Home Mom είναι και η βοήθεια μου στο να ξεκινήσεις το δικό σου Blog. Βλέπω καθημερινά πολλές μανούλες, και όχι μόνο, που ξεκινούν δειλά δειλά το πρώτο δικό τους Blog και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Μέσα στα χρόνια έχω γνωρίσει πολλές και ιδιαίτερα αξιόλογες bloggers! Αν μπορώ εγώ τότε μπορείς σίγουρα κι εσύ να κάνεις κάτι δικό σου και να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, τους προβληματισμούς σου και τις συμβουλές σου με άλλες γυναίκες μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κομμάτια της καθημερινότητάς σας. 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για εμένα και σου κίνησα έστω και λίγο το ενδιαφέρον με όσα διάβασες τότε μπορείς να δεις τα Posts μου, να με ακολουθήσεις στους social media λογαριασμούς μου που θα βρεις παρακάτω και φυσικά να μου αφήσεις τα σχόλιά σου ώστε να γνωριστούμε! Αυτό θα είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά!


Έλα τώρα να γνωριστούμε:

Facebook Page  |   Pinterest   |   Instagram   |   Twitter