H Μαρινα!

Είμαι η Μαρίνα και καλώς ήρθατε στο Stay at Home Mom! 

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο “Stay at Home Mom”.

Είμαι η Μαρίνα και σε ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι εδώ, στο νέο μου διαδικτυακό σπίτι, αυτή τη στιγμή! Σαν σωστή οικοδέσποινα θα έπρεπε να σε τρατάρω κάτι αλλά έφαγα όλα τα γλυκά στην εγκυμοσύνη μου…
Καλά, καλά, κάτι θα σκεφτώ να σε κεράσω μέχρι να διαβάσεις εσύ περισσότερες πληροφορίες για εμένα και το blog μου όμως!

 

Ας τα πάρουμε από την αρχή!
Αφού βρίσκεσαι εδώ αυτή τη στιγμή αυτό σημαίνει πως κάπου βρήκες κάτι, διάβασες κάτι, που σου κίνησε το ενδιαφέρον! Που σου άρεσε βρε αδερφέ! Ας σε ενημερώσω όμως αναλυτικά τι είναι το Stay at Home Mom και τι θα βρεις μέσα στις σελίδες και τα posts του.

Πριν γίνω μανούλα κι εγώ η ίδια, διάβαζα διάφορα mom blogs απλά για να ενημερώνομαι γενικά και γιατί μπορεί να μην ήταν η δικιά μου κατηγορία Blogging (τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμουν με το beauty και lifestyle blogging) αλλά πάντα έβρισκα κάτι ενδιαφέρον σε αυτά. Μετά έγινα κι εγώ μαμά και σιγά σιγά τα διάβαζα όλο και πιο πολύ. Δεν ξέρω αν με βοήθησαν ή όχι στην καθημερινότητα μου με την Ανθούλα αλλά σίγουρα κάποιες ιδέες και κάποιες συμβουλές τις πήρα! Τώρα μετά από 4 χρόνια full time μαμά και 2 παιδιά στη ζωή μου (ένα 4 χρονών και ένα λίγων μηνών) νομίζω ότι μπορώ πια να μοιραστώ κι εγώ μαζί σου τις δικές μου συμβουλές και τις δικές μου “γνώσεις” γύρω από το θέμα “μαμά – σπίτι – full time μαμά και νοικοκυρά”! Συμβουλές από το πως να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων σου μέχρι το πως να ετοιμάσεις ένα μηνιαίο πλάνο φαγητού. Ανοιχτά θέματα για συζήτηση γύρω από τις πιπίλες, τις πάνες, τα μπιμπερό. Σου λέω θα βρεις μεγάλη ποικιλία εδώ!

Κάτι άλλο που θέλω να μοιραστώ μαζί σου μέσα από το Stay at Home Mom είναι και η βοήθεια μου στο να ξεκινήσεις το δικό σου Blog. Βλέπω καθημερινά πολλές μανούλες, και όχι μόνο, που ξεκινούν δειλά δειλά το πρώτο δικό τους Blog και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Μέσα στα χρόνια έχω γνωρίσει πολλές και ιδιαίτερα αξιόλογες bloggers! Αν μπορώ εγώ τότε μπορείς σίγουρα κι εσύ να κάνεις κάτι δικό σου και να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, τους προβληματισμούς σου και τις συμβουλές σου με άλλες γυναίκες μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κομμάτια της καθημερινότητάς σας. 

 


 

 

Είμαι η Μαρίνα και καλώς ήρθατε στο Stay at Home Mom!

 

Ας μοιραστώ τώρα και μερικές πληροφορίες για εμένα… όχι πολλές όμως! Ολόκληρο blog, κάτι πρέπει να μοιραστώ μαζί σου και στα Posts μου!

Είμαι η Μαρίνα που λες και έκλεισα τα 32! Το λέω και δεν το πιστεύω αλήθεια. Όχι δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία απλά μετά τον ερχομό της Ανθούλας μου δεν μπορώ να καταλάβω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!
Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 8 χρόνια και πέρασα και ένα διάστημα από το YouTube σαν Beauty & Lifestyle Blogger και Vlogger. Δεν είναι ότι δεν ασχολούμαι πια με την ομορφιά και με τον εαυτό μου απλά τα ενδιαφέροντα αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός. Σε αυτό βέβαια έχει συμβάλει και το γεγονός ότι η οικογένεια μας μεγάλωσε πρόσφατα κατά ένα μέλος και ο χρόνος είναι ακόμα περισσότερο αφιερωμένος στα παιδιά!

Έχω σπουδάσει πληροφορική και έχω εργαστεί σε διάφορες εταιρείες γύρω από το γενικό αντικείμενό μου.
Όταν με απέλυσαν από την τελευταία μου εργασία στην αρχή για μερικές ημέρες με πήρε λίγο από κάτω. Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποίησα ότι ήμουνα πολύ πιο χαρούμενη και πολύ πιο ευτυχισμένη όταν ήμουνα σπίτι με την Ανθούλα! Όχι, το να επιλέγεις την οικογένεια και τα παιδιά σου από μία δουλειά, η οποία στην ουσία με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας δεν σου προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο, δε σε κάνει λιγότερο ανεξάρτητη ούτε λιγότερο φεμινίστρια! Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μαμάδων που επέλεξαν τα παιδιά τους και το μεγάλωμά τους και στην πορεία κατάφεραν να έχουν το δικό τους εισόδημα μέσα από το σπίτι! 

Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι με τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, τον Νίκο, με τον οποίο παντρευτήκαμε και ξεκινήσαμε την οικογένειά μας το 2014. Φυσικά όπως κάθε οικογένεια έχουμε κι εμείς τα up και τα down μας αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό! Σε πολλά Posts θα βρεις συμβουλές για να αντιμετωπίσεις καθημερινές οικογενειακές δυσκολίες και να αποφύγεις χαζές και άσκοπες προστριβές! Ναι, είμαι ενάντια στους τσακωμούς και τους αποφεύγω με κάθε τρόπο! 

 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για εμένα και σου κίνησα έστω και λίγο το ενδιαφέρον με όσα διάβασες τότε μπορείς να δεις τα Posts μου, να με ακολουθήσεις στους social media λογαριασμούς μου που θα βρεις παρακάτω και φυσικά να μου αφήσεις τα σχόλιά σου ώστε να γνωριστούμε! Αυτό θα είναι πραγματικά μεγάλη μου χαρά!

 


 

Έλα τώρα να γνωριστούμε:

Facebook Page  |   Pinterest   |   Instagram   |   Twitter