Αύριο έχουμε Χριστούγεννα!!! Yeaaaah! Φτάσανε και φέτος! 
Κάνεις προετοιμασία τόσο καιρό πριν και φτάνουν τα Χριστούγεννα και μία εβδομάδα μετά η Πρωτοχρονιά και περνάνε οι γιορτές και μετά… άντε πάλι από την αρχή να περιμένεις αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου!!
Ναι ναι, για εμάς που έχουμε μία τρέλα με τα Χριστούγεννα κάπως έτσι πάει η δουλειά! xa xa xa!

Φέτος έκανα πολλά διαφορετικά πράματα μέσα στο Δεκέμβριο σχετικά με τα Χριστούγεννα! Καταρχήν στολίσαμε 4 του Νοέμβρη…του χρόνου πότε; Από τον Σεπτέμβρη;
Έφτιαξα χειροποίητα στολίδια για το δέντρο μας. Έκανα Blogmas… εντάξει το έχασα λίγο μία εβδομάδα αλλά αναπλήρωσα όσο μπορούσα! Έφτιαξα μπισκότα για πρώτη φορά (εδώ και εδώ). Ολοκλήρωσα ήδη πολλές από τις επιθυμίες μου στη Χριστουγεννιάτικη bucket list μου. Ετοιμάζομαι για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μας… Γενικά ήταν ένας γεμάτος Δεκέμβριος μέχρι τώρα τα Χριστούγεννα και τον χάρηκα πάρα πολύ!

Αντικειμενικά να πω ότι θα μου λείψει λίγο αυτή η καθημερινή επικοινωνία μας μέσα από νέα posts. Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι χαίρομαι και λίγο που τελειώνει το blogmas γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνεπής από εδώ και το εξής αφού έρχονται ζόρικες ημέρες. Λίγο οι προετοιμασίες του ρεβεγιόν και μετά του δωματίου και των πραγμάτων του νέου μέλους που καταφθάνει σε λιγότερο από 2 μήνες… που ελεύθερος χρόνος για την #mamamarina;

Σήμερα, τελειώνοντας το φετινό μου blogmas, θέλω να σας ευχηθώ να έχετε μία υπέροχη ημέρα Χριστουγέννων αύριο αλλά και μία υπέροχη παραμονή σήμερα! Χρόνια πολλά φυσικά σε όσους γιορτάζουν!
Εύχομαι να περάσουμε όλοι τα Χριστούγεννα μας περιτριγυρισμένοι από τους δικούς μας ανθρώπους με πολλή αγάπη και πολλή λάμψη!
Καλές γιορτές να έχουμε!

 

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις ότι τρέχει και Photo challenge στο Instagram για τον μήνα Δεκέμβριο και είναι πολύ γιορτινό! Πληροφορίες θα βρεις εδώ και μπορείς φυσικά κι εσύ να συμμετέχεις αν το θέλεις!

 


 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.