Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, έχω μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μου (στο μήνα μου που λένε) και είμαι ιδιαίτερα δυσκίνητη! Οι δουλειές του σπιτιού γίνονται σε βάθος χρόνου…ξεκινάω τώρα το σκούπισμα και τελειώνω σε κανένα 3ωρο! Αν ζοριστώ λίγο και τα κάνω πιο γρήγορα και πιο μαζεμένα όλα, μετά δε με σηκώνεις από τον καναπέ για κανένα εύκολα! 
Έτσι λοιπόν χαζεύω πολύ online! Και αφού χαζεύω πολύ online βρίσκω και νέα άρθρα (και όχι μόνο) που μου αρέσουν και θέλω να μοιραστώ μαζί σου!
Έτσι τα κατάφερα και έχω και σήμερα αγαπημένα της εβδομάδας (Friday Favorites #3)….

 

1. Για αρχή, η Άντζυ από το Happy Mum Angie μοιράστηκε με τους αναγνώστες της την εμπειρία της με το linktree. Αν είσαι Blogger και αγαπάς το Instagram τότε θα το λατρέψεις! Είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να προσθέσεις περισσότερα από ένα link στο bio σου στο Instagram. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο post της Άντζυ εδώ (ή μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο link μου στο Instagram μου για να δεις πως δουλεύει και πως εμφανίζονται τα links).

2. Αν είσαι μανούλα και έχεις παιδάκι που ξεκίνησε τώρα το δημοτικό (ή θα ξεκινήσει) τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το Post από την Κλειώ και το blog της Νεράιδες και Δράκοι! Πρόκειται για την δική της εμπειρία σχετικά με το πως κατάφερε τα δίδυμά της να κάνουν τα μαθήματα τους ως πρωτάκια! Σίγουρα θα βρεις συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν κι εσένα!

 

3. Η Ειρήνη από το Blog ireneonline.top απαντάει στην ερώτηση που μπορεί να απασχολεί πολλές μανούλες “Γιατί να θηλάσω;” . Δεν είμαι από τις φανατικές του θηλασμού (υποστηρίζω τον θηλασμό αλλά μέχρι που αντέχει κάθε μανούλα χωρίς υπερβολές και ακρότητες και επίσης δεν θεωρώ καθόλου κακό το μπουκάλι γενικά) αλλά το συγκεκριμένο άρθρο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Μας δίνει 10+1 λόγους που ο θηλασμός είναι η καλύτερη επιλογή!

 

4. Αν και έχουμε τα πάντα όσον αφορά το νέο παιδικό δωμάτιο που θα έχουμε σε λίγες ημέρες στο σπίτι, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα με το πως θα το βάψουμε και πω θα το διακοσμήσουμε! Μη με ρωτάς γιατί…. απλά θα γίνουν όλα σιγά σιγά! Αυτό που κάνω τώρα είναι να ψάχνω όμορφες ιδέες online και φυσικά η βασική πηγή έμπνευσής μου είναι το Pinterest!


 

5. Τέλος σου έχω ένα δικό μου άρθρο από το Blog Come to my Boudoir όπου σου μίλησα αναλυτικά για τα “μαϊμουδοκαλλυντικά” και το πόσο κακό κάνει η χρήση τους στο πρόσωπο αλλά και τον οργανισμό μας γενικά!
Ψεύτικα επώνυμα καλλυντικά, εσύ θα τα έβαζες στο πρόσωπό σου;

 

+1. Και χωρίς να φύγω από το θέμα των “μαϊμουδοκαλλυντικών” αν είσαι πιο πολύ τύπος του YouTube θα σου πρότεινα να δεις το βίντεο που ανέβασε η πολύ γλυκιά Γιάννα (Jane Sore για τον κόσμο του YouTube) σχετικά με το θέμα εδώ!

 

Happy Friday!!!

 


 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.