Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύτηκα λίγο, αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια, να βρω αρκετά αγαπημένα για να σου προτείνω σήμερα!
Είναι που είμαστε και στην καρδιά των Αποκριών και όλοι μιλάνε για αυτό το θέμα και εγώ μισώ τις απόκριες!
Εντάξει, δεν τις μισώ ακριβώς αλλά σίγουρα δεν μου αρέσουν!
Οι απόκριες είναι ωραίες αν είσαι παιδί και το διασκεδάσεις ή αν είσαι καρναβαλιστής και τρέχεις στις παρελάσεις με την παρέα σου. Εμένα καθόλου δεν με ενθουσιάζουν! Άσε που μετά το σκηνικό που είχαμε πάθει στα Χανιά πριν χρόνια με το Νίκο (που μπήκαν βράδυ της τελευταίας Κυριακής των Αποκριών στο ξενοδοχείο που μέναμε και το κλέψανε και εγώ τους άκουγα να μιλάνε έξω από το δωμάτιο) δε θέλω ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο του χρόνου! Ίσως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και αρχίσουμε να τρέχουμε στους χορούς να αρχίσουν να μου αρέσουν βλέποντάς τα μικρά μου να διασκεδάζουν!

 

1. Για αρχή βρήκα νέα βιβλία που θέλω σίγουρα να διαβάσω στο Ανθουλάκι. Η Θεοδώρα από το The Big Boss (korakla.com) μας προτείνει 2 βιβλία. “Τι άκουσε η Πασχαλίτσα” και “Ο Ζαχαρής και ο Μονόκερος” . Και μόνο που αναφέρεται σε μονόκερο έχει μπει στη wishlist μου, άσε που φαίνεται και πολύ ενδιαφέρον ως βιβλίο!

 

2. Συνεχίζω με βιβλία! Αυτό είναι το ωραίο όταν είσαι σε αυτή την κοινότητα των μαμαδοbloggers, πάντα βρίσκεις ενδιαφέροντα πράγματα (βιβλία, συνταγές, δραστηριότητες) να δοκιμάσεις με τα παιδάκια σου!
Η Μαρία από το Christina my Princess μας προτείνει το βιβλίο “Οι Ομπρελίτσες”  – “Όλοι κρατάμε από μία ομπρέλα. Όταν κάτω από αυτή βρίσκονται δυο μαζί, το ταξίδι, και με ήλιο και με βροχή, είναι μαγικό!” – και θέλω πολύ να διαβάσω για αυτή την ιστορία αγάπης!

 

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

 

3. Η αγαπημένη μου Τόνια από το blog Tonia Makeup Diaries μας μιλάει για το τέλειο cocooning και μας προτείνει 6 τρόπους για να το απολαύσουμε. Γιατί συγγνώμη, ποιος δεν θέλει να απολαύσει την τέλεια χαλάρωση;

 

4. Η Kathy από το πολύ αγαπημένο μου blog Ανθομέλι μας μιλάει για την παρουσίαση του βιβλίου «Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει» και δεν παραλείπει να μας δώσει κατατοπιστικότατες οδηγίες για να φτιάξουμε ένα ξύλινο αεροπλανάκι. Μία ιδιαίτερα εύκολη κατασκευή που μπορούμε να κάνουμε με τα παιδάκια μας και να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας!

 

5. Αν δεν ξέρεις ακόμα καλά να διαβάσεις τις ταμπελίτσες των ρούχων με τις πληροφορίες για τη θερμοκρασία που πρέπει να τα πλύνεις ή αν πλένονται στο χέρι, μην αγχώνεσαι! Η Κατερίνα από το Κυριακή στο σπίτι μας έχει post με αναλυτικότατη εικόνα και πληροφορίες για όλα τα σύμβολα πλυσίματος που μπορεί να συναντήσεις και τι σημαίνει το κάθε ένα!

 

6. Και για το τέλος σου έχω και σήμερα ένα δικό μου άρθρο από το Come to my Boudoir όπου σου μιλάω για 5 Beauty trends που μισώ και θέλω να εξαφανιστούν! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμφωνήσεις μαζί μου σε κάποια έστω από αυτά!

 

 

+1. Ξέρετε την αγάπη που έχω στο YouTube γενικά. Παρακολουθώ πολλά κανάλια. Ένα από αυτά είναι και το ComedyLab και αν σου αρέσουν τα κωμικά (και κάπως κάφρικα) βίντεο τότε σου προτείνω να δεις το επεισόδιο του “Θάψε το σενάριο” όπου ο Mikeius και ο  Μαλιάτσης θάβουν κυριολεκτικά την ταινία Jurassic World. Γέλασα πολύ και φυσικά ενημέρωσα τη γιαγιά να ξεματιάσει τον Chris Pratt, το φάγανε το παλικάρι!

 

Happy Friday!!

 

 


Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.