Καλημέρα καλημέρα αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια!
Παρασκευή επιτέλους και τι έχουμε συνήθως τις Παρασκευές; Τα αγαπημένα posts, και όχι μόνο, που βρήκα όλη την εβδομάδα στο διαδίκτυο!
Αυτή η εβδομάδα ήταν σχετικά δύσκολη καθώς ο μικρός περνάει κολικούς και έχουμε αρκετή γκρίνια οπότε δεν μπόρεσα να μαζέψω πολλά αγαπημένα! Σου έχω λίγα και καλά όμως…
1. Η αγαπημένη μου Busy Mama Έλενα από το Blog Busy Mama’s Corner σου δίνει συμβουλές για το πως να οργανώσεις εύκολα τον γάμο σου! Αν είσαι στη φάση που παντρεύεσαι ή είσαι ακόμα ελεύθερη αλλά το έχεις σκοπό κάποια στιγμή θα βρεις σίγουρα πολύ ωραίες πληροφορίες σε αυτό το post!
2. Η Αγγελική από το Blog e-angelie βάζει τις Ντουλάπες μας εν…τάξη με 5 βήματα και μερικές συμβουλές!
Έρχεται η Άνοιξη σε λίγο…κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν σιγά σιγά!
3. Η Μαρία μου, ή αλλιώς Η Κόκκινη Καμέλια, μας μιλάει για το βιβλίο “Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς” και εγώ θέλω οπωσδήποτε να το αποκτήσω τώρα! Η Μαρία κατατάσσει αυτό το βιβλίο στα κορυφαία που έχει διαβάσει σχετικά με τους γονείς, εσύ το έχεις διαβάσει μήπως;
4. Η γλυκιά Μαρία από το Christina my Princess είναι και πάλι στα αγαπημένα της εβδομάδας αυτή τη φορά ένα άρθρο σχετικά με τους επαίνους και τι αντίκτυπο έχουν στα παιδιά μας!
Εγώ προσωπικά πάντα επαινώ την μικρή μου Ανθούλα (και τον μικρούλη μπόμπιρα ακόμα κι αν είναι μόλις 20 και κάτι ημερών). Δεν πιστεύω στη “σκληρή” αγάπη αλλά στην τρυφερότητα, τα όμορφα λόγια και την επιβράβευση ακόμα και για κάτι μικρό!
+1 Και φτάσαμε στο YouTube και αυτή τη βδομάδα α σου προτείνω να δεις το βίντεο της Νίκης από το κανάλι Niki Kavvadia με τα empties (άδειες συσκευασίες). Μας λέει τι της άρεσε και τι όχι αναλυτικά και τεκμηριωμένα!!
Happy Friday!!
Τιμή μου να με συμπεριλάβεις στα αγαπημένα, Μαρίνα! Ευχαριστώ! Τρέχω να διαβάσω τα υπόλοιπα που προτείνεις!!