Επιτέλους Παρασκευή! Τι πάει να πει δεν εργάζεσαι άρα γιατί χαίρεσαι με τη Παρασκευή; Χαίρομαι γιατί εργάζεται ο Ν., εργάζονται οι φίλοι μας, εργάζεται πολύς κόσμος! Τώρα όμως έρχεται Σαββατοκύριακο οπότε θα αλλάξει και η δική μου καθημερινότητα αφού θα μπορέσω να δω όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα που δεν βλέπω μέσα στην εβδομάδα και φυσικά θα περάσω πολύ περισσότερο χρόνο με τον Ν.!

Λοιπόν, σήμερα τι σου έχω; Σου έχω μερικά αγαπημένα links, blogs, αντικείμενα,… γενικά διάφορα αγαπημένα που βρήκα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σου!

 

Friday Favorites

 

 

Αγαπημένο στοιχείο διακόσμησης!

Πραγματικά το λάτρεψα αυτό το το ράφι μόλις το είδα! Τόσο απλό αλλά και τόσο ιδιαίτερο ταυτόχρονα!
(Αρχική εικόνα ΕΔΩ)

Friday Favorites!

 

 

Αγαπημένο blog!

Η Kristin από το blog “Iowa Girl Eats” έχει υπέροχες και πολύ εύκολες συνταγές! Πραγματικά δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω πρώτη πρώτη!

Friday Favorites!

 

 

Αγαπημένο Fashion Item!

Μόλις την είδα αυτή την μπλούζα κάτι ένιωσα μέσα μου (ίσως ήταν και ο μπέμπης βέβαια, δεν ξέρω). Αυτό το σκούρο πράσινο με ενθουσιάζει το χειμώνα, για να μη μιλήσω για τον χαλαρό ώμο που έχει! Μπορείς να την βρεις ΕΔΩ και σε ροζ και γκρι!

Friday Favorites!

 

 

Αγαπημένο Mom Quote!

Αν δεν είσαι μαμά δεν μπορείς να καταλάβεις ίσως πόσο αλήθεια είναι το παρακάτω! 
(Μπορείς να το βρεις στο Pinterest ΕΔΩ).

Friday Favorites!

 

 

 

Αυτά σου έχω για σήμερα! Μείνε συντονισμένη γιατί την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ακόμα περισσότερα αγαπημένα!
Αν θέλεις να μη χάνεις τα νέα τα δικά μου και του Blog μπορείς να κάνεις εγγραφή στο newsletter παρακάτω. Δε θα σε spamαρω, εννοείται, ενώ θα μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα πράγματα που έρχονται!

Happy Friday!

 


 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.