Άλλο ένα υπέροχο brand με παιδικές δημιουργίες ήρθε να προστεθεί στις συνεργασίες του Stay at Home Mom και δεν θα μπορούσα να μην είμαι ενθουσιασμένη αφού πρόκειται για το αγαπημένο μου Funky Rainbo.

Με απλά λόγια, στο Instagram account της Funky Rainbo μπορείτε να βρείτε το καταπληκτικό χειροποίητο ουράνιο τόξο που θα διακοσμήσει το παιδικό, και όχι μόνο, δωμάτιό σας!

 

Funky Rainbo

 

Η ιδέα της «funky rainbo» γεννήθηκε μέσα στην περίοδο του κορονοϊού. Αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλα έμοιαζαν γκρίζα , οι δημιουργοί του brand εμπνεύστηκαν αυτή την πολύχρωμη και πρωτότυπη ιδέα!
Τη δημιουργία χειροποίητων ουρανίων τόξων σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών , ώστε να ομορφύνουν τον χώρο μας , και ως επί το πλείστον τα παιδικά δωμάτια !!

Τα επιτοίχια ουράνια τόξα , που με περισσή δημιουργικότητα και αγάπη φτιάχνουν στην Funky Rainbo , αποτελούν την νούμερο ένα τάση παιδικής διακόσμησης δωματίων στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο! Αυτή την τάση έφεραν λοιπόν για να στολίσουν τις γωνιές των παιδικών δωματίων  (και όχι μόνο ξαναλέω καθώς είμαι οριακά στο να στολίσω το δικό μας Funky Rainbo στο δικό μου δωμάτιο και όχι στης Ανθούλας!!).

 

Funky Rainbo

Funky Rainbo

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι, ότι στη δημιουργικότητα των ανθρώπων πίσω από το Brand συμβάλει και ο πελάτης ο οποίος μπορεί να επιλέξει εάν επιθυμεί το μέγεθος και τα χρώματα του δικού του μοναδικού “funky rainbo” .

Φυσικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα υλικά από τα οποία δημιουργούνται τα καταπληκτικά Funky Rainbo είναι πάντα υποαλλεργικά, με βάση το βαμβάκι, κατάλληλα και για βρέφη. Αυτό για εμένα είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για στοιχεία που θα μπουν σε ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο καθώς όλοι θέλουμε σίγουρα τα καλύτερα για τα παιδιά μας!

Funky Rainbo

 

Προσωπικά έχω λατρέψει το ουράνιο τόξο μας και έχω βρει ήδη τη θέση που θα πάρει μέσα στο δωμάτιο της Ανθούλας μετά την ανακαίνιση που θα γίνει σε μερικές ημέρες! Όταν μίλησα με την υπέροχη δημιουργό του Funky Rainbo με ρώτησε τα χρώματα που προτιμώ. Την ενημέρωσα ότι δεν έχω θέμα με τα χρώματα αλλά το πετρόλ είναι από τα αγαπημένα μου.

Ε, ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο υπέροχο το ουράνιο τόξο μας με σε καταπληκτικό πετρόλ, ίδιο ακριβώς με τον τοίχο στο δωμάτιο της μικρής!!
Σας το έχω ξαναπεί, σαν χειροτέχνης κι εγώ, πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε τι χειροποίητο κρύβει λίγη από τη μαγεία του δημιουργού του μέσα και πάντα μπιστεύομαι το γούστο και το στυλ των δημιουργών όταν δεν ψάχνω κάτι πολύ συγκεκριμένο….ποτέ δεν έχω απογοητευτεί μέχρι τώρα!

 

Περάστε λοιπόν τώρα μία βόλτα από το  Instagram account της Funky Rainbo και είμαι σίγουρη πως θα βρείτε το υπέροχο ουράνιο τόξο που μέχρι τώρα ίσως δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε στη ζωή σας!!

 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.