Σήμερα έχω τη χαρά να φιλοξενώ στο Stay at Home Mom το υπέροχο κατάστημα με χειροποίητες δημιουργίες “Little Sunshine”. Δημιουργός των υπέροχων βρεφικών και όχι μόνο, αντικειμένων του Little Sunshine είναι η Δήμητρα. Ένα υπέροχο και ευγενέστατο κορίτσι που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πρόσφατα και να συνεργαστώ μαζί της!

Η Δήμητρα είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει κάθε μανούλα, νονά, φίλη που θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή βρεφικών για τα μικρά της ζουζούνια. Ευγενέστατη και με πολλές προτάσεις άριστης αισθητικής θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας χωρίς να κουραστείτε καθόλου!

Little Sunshine by Dimitra

Στο Instagram account του Little Sunshine μπορείτε να βρείτε από παιδικές κουβερτούλες μέχρι ολοκληρωμένα σετ βρεφικής φροντίδας (σαλιάρα, πανάκι, μασητικό,…) αλλά και υπέροχα βρεφικά “διακοσμητικά” όπως θήκες για βιβλιάρια, θήκες και καλαθάκια για πάνες και κρεμούλες αλλά και τα καταπληκτικά σκίαστρα για το καρότσι που με έχουν εντυπωσιάσει!

 

Little Sunshine by Dimitra

 

Εγώ γνώρισα το Little Sunshine πριν λίγο καιρό και συμπάθησα πραγματικά την δημιουργό πίσω από το Brand, Δήμητρα, από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις μας. Ο ενθουσιασμός μου έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν παρέλαβα τις καταπληκτικές θήκες για τα βιβλιάρια των παιδιών μου. Δεν μπήκα καν στον κόπο  να επιλέξω σχέδια για τις θήκες αλλά το άφησα όλο πάνω στην Δήμητρα και ειλικρινά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή. Τα σχέδια που επέλεξε για τα μικρά μου ταιριάζουν άριστα στην αισθητική μου. Η δε δουλειά της Δήμητρας όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι (ράψιμο, κατασκευή) είναι άψογη και τρομερά προσεγμένη.

 

Little Sunshine by Dimitra

 

Με μία βόλτα στον λογαριασμό του Little Sunshine στο Instagram, πιστεύω ότι θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, κι αν δεν το βρείτε, επικοινωνήστε απευθείας με την υπέροχη Δήμητρα! Είμαι σίγουρη θα έχει την καλύτερη πρόταση και λύση για εσάς!

 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.