Ξέρετε πόσο πολύ μου αρέσει να γνωρίζω και στη συνέχεια να μοιράζομαι μαζί σας νέες επιχειρήσεις που αξίζουν πραγματικά τη στήριξη και την αγάπη μας!
Ε! Μία από αυτές είναι και η αγαπημένη μου Σάντη ή αλλιώς κοινώς γνωστή στο χώρο του Instagram @ssousourada .

Το κορίτσι αυτό, με απίστευτη προσοχή, ταλέντο και μεράκι για τη δουλειά της, φτιάχνει καταπληκτικά διακοσμητικά για τα δωμάτια των μικρών μας φίλων!

Προσωπικά επέλεξα ένα name banner για το δωμάτιο του Φώτη και μέσα από την υπέροχη συνεργασία μας βγήκε ακριβώς το σχέδιο, το θέμα αλλά και ο χρωματικός συνδυασμός που ήθελα. Η Σάντη φροντίζει κάθε δημιουργία της να αντιπροσωπεύει ακριβώς τον χώρο που θα τοποθετηθεί αλλά και το γούστο κάθε πελάτη. Πραγματικά με ενθουσίασε το γεγονός ότι μπορούσα να κάνω τις δικές μου επιλογές.

Το name banner μας είναι φτιαγμένο τόσο επαγγελματικά που δεν βλέπεις ούτε την ελάχιστη ατέλεια, που μεταξύ μας, στα χειροποίητα προϊόντα εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Κάθε τι χειροποίητο κρύβει μέσα λίγη από τη μαγεία και την ενέργεια του δημιουργού του.

Φτάνουν όμως τα πολλά λόγια, οι παρακάτω εικόνες θα σας δείξουν αυτό ακριβώς που σας περιγράφω!

 

 

 

ssousourada

 

ssousourada

 

ssousourada

 

Τη Sousourada μπορείτε να την βρείτε στο Instagram αλλά και στη σελίδα της στο Facebook, από όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της και να φτιάξετε το name banner ή το μόμπιλε που ονειρεύεστε για το δωμάτιου του παιδιού σας, στο θέμα της αρεσκείας σας!!

 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.