Πέρασε καιρός, για την ακρίβεια 1,5 χρόνος περίπου, από την τελευταία φορά που ανέβασα άρθρο σε αυτό εδώ το blog. Εγώ έλειπα αλλά εσείς ήσασταν εδώ όλο αυτό το διάστημα και δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για αυτό. Ειλικρινά το εκτιμώ!

Για να είστε εδώ μάλλον κάτι καλό βρήκατε μέσα στο blog αυτό οπότε κάτι έκανα κι εγώ καλά!
Γι’ αυτό επέστρεψα τώρα! Για να γίνουν ακόμα καλύτερα πράγματα εδώ μέσα! 

Γιατί όμως χάθηκα το τελευταίο αυτό διάστημα; Ας κάνουμε ένα μικρό life update τώρα που σας βρήκα ξανά!
Χάθηκα γιατί με πήρε η μπάλα με πολλά και διάφορα!

Ανέβηκε αρκετά το κανάλι μου στο YouTube και μαζί με αυτό αυξήθηκαν και οι υποχρεώσεις μου απέναντι σε αυτό αλλά και στο κοινό που αγαπώ και είναι εκεί για εμένα και με στηρίζει σε κάθε νέο βίντεο. Πολλά vlogs, πολλά challenges, πολλές ώρες μοντάζ,… κάπου έμεινε πίσω το blogging και το γράψιμο!

Ασχολήθηκα πολύ με την προσωπική μου ανάπτυξη, διάβασα πολύ και πιστοποιήθηκα και επίσημα ως Life Coach και Goal Success Coach. Βέβαια στην πορεία επέλεξα να ασχοληθώ με το Manifestation coaching γιατί είναι μία μέθοδος την οποία χρησιμοποιώ χρόνια, έχω μελετήσει, έχω κάνει έρευνα και έχω εξελίξει προσωπικά ώστε να οδηγεί στην επίτευξη των επιθυμιών μας. (Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε τη μέθοδο του Manifestation μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο marina.viskadouraki@gmail.com )

Τα παιδιά μεγαλώνουν, οι απαιτήσεις και οι ευθύνες αυξάνονται κι αυτές, ο χρόνος περιορίζεται και τελικά κάτι μένει και πίσω! Στην περίπτωση τη δική μου έμεινε το γράψιμο πίσω δυστυχώς!!

 

Τι να περιμένεις τώρα από την επιστροφή μου;
Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες και να δώσω υποσχέσεις που ίσως δεν μπορέσω να κρατήσω γι’ αυτό και μην περιμένετε βαρύγδουπες δηλώσεις τη στιγμή αυτή.

Έχω σκοπό να δώσω και πάλι ενέργεια και πνοή στο blog αυτό! Ναι, αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σιγά σιγά στην θεματολογία, θα προστεθούν ενότητες και ίσως κάποιες καταργηθούν. Θα έρθουν νέες συνεργασίες. Είναι πολλά στο πρόγραμμα αλλά θα σταματήσω εδώ για να υπάρχει και κάποια έκπληξη βρε παιδί μου στην πορεία!

Από εσάς θα ήθελα ειλικρινά ένα feedback σχετικά με το τι σας αρέσει και τι όχι να διαβάζετε από εμένα. Θέλετε περισσότερα άρθρα πάνω στην καθαριότητα, στην καθημερινότητα, σχετικά με βιβλία, θέλετε να μάθετε για το Manifestation, τι είναι αυτό που σας αρέσει να διαβάζετε;
Θέλω να προσφέρω υλικό που να σας ενδιαφέρει και να σας αφορά πραγματικά και όχι να γράφω κάτι απλά για να το γράψω και να υπάρχει ένα ακόμα άρθρο μέσα στο blog αυτό!

Το τελευταίο που θα ήθελα να σας πω και θα κλείσω κάπου εδώ αυτό το άνοιγμα καρδιάς είναι ότι θα υπάρχει και πρόγραμμα τώρα πια! Όταν υπάρχει πρόγραμμα υπάρχει και μεγαλύτερη συνέπεια για εμένα. Άρθρα θα ανεβαίνουν κυρίως Δευτέρα και Πέμπτη καθώς έχω μοιράσει τις ημέρες μεταξύ YouTube, Blog και Podcast…. ναι καλά διαβάσατε, θα έρθει και ένα πολύ χαλαρό podcast μέσα στο επόμενο διάστημα που σκοπός του θα είναι να σας κρατάει συντροφιά και να αναπτύσσουμε θεματάκια της καθημερινότητας, μικρά και μεγάλα.

Σας φιλώ και σας στέλνω όοοοολη μου τη θετική ενέργεια,
Μαρίνα!

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.