Καλημέρα αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια! Καλή και δροσερή εβδομάδα σου εύχομαι (ναι, δεν αντέχω άλλο αυτή τη ζέστη).
Δε σε έχω συνηθίσει σε Post Δευτεριάτικα αλλά είχα μία νέα ιδέα και σκέφτομαι να το τρέξω για ένα διάστημα αυτό το νέο Project να δούμε πως θα πάει!

Λοιπόν στο σημερινό Post σου παρουσιάζω το πρώτο link party του Stay at Home Mom!
Τι κάνουμε λοιπόν σήμερα;
Σήμερα, και μέχρι την Πέμπτη, θα μπορείς να μοιραστείς με άλλες bloggers και αναγνώστες του Stay at Home Mom το δικό σου post! Απλά πατάς το κουμπάκι παρακάτω “Add your Link” και ακολουθείς τα βήματα!
Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες ώστε να μη μείνει καμία φίλη, μανούλα ή όχι, Blogger παραπονεμένη!

Κανόνες Πάρτι!

  1. Ανεβάζεις ένα μόνο link κάθε εβδομάδα!
  2. Το άρθρο που θα αφήσεις θα πρέπει να είναι σχετικό με ένα από τα παρακάτω θέματα: μητρότητα, οικογένεια, παιδιά, κατασκευές (diy και όχι μόνο), σπίτι, μαγειρική, Blogging, lifestyle.
  3. Σκοπός του πάρτι αρχικά είναι να μοιραστούμε τα άρθρα μας και να τα δουν και νέοι αναγνώστες αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να υπάρξει και αλληλοστήριξη της κοινότητάς μας, θα σε παρακαλούσα να επισκεφτείς κι εσύ τουλάχιστον ένα από τα υπόλοιπα Post και να αφήσεις ένα σχόλιο αναφέροντας ότι το βρήκες μέσα από το συγκεκριμένο link party γράφοντας  #momsblogparty στο τέλος.
  4. Θα σε παρακαλούσα τέλος, να αναφέρεις μέσα στο Post σου ότι συμμετέχει στο #momsblogparty είτε αφήνοντας κάποιο link προς το post αυτό είτε χρησιμοποιώντας το Button που σου έχω παρακάτω (μπορείς να το τοποθετήσεις μέσα στο post σου είτε σε κάποιο σημείο του blog σου που εσύ θα επιλέξεις).

 

 Let’s party λοιπόν…

 

 
[inlinkz_linkup id=789110 mode=1]

 

 

 

 

 

 

Stay at Home Mom


Instructions: Select all code above, copy it and paste it inside your blog post as HTML

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.