My “August 2018” bucket list!

Γεια σου αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια!! Καλό και δροσερό Αύγουστο σου εύχομαι!
Δροσερό θέλω εγώ γιατί έχουμε βράσει πια εδώ στην Κρήτη! Ναι, μην κοιτάς τις βροχές και τη δροσούλα στην υπόλοιπη Ελλάδα, εμείς εδώ έχουμε πολύ ζεστό καλοκαίρι! Άλλος καιρός βρε παιδί μου!

Σήμερα θέλω να σου πω αρχικά το κατάφερα από τους στόχους του προηγούμενου μήνα και στη συνέχεια να βάλω τους νέους (γελάω από τώρα γιατί δεν κατάφερα σχεδόν τίποτα από τους στόχους του Ιούλη)!

 

 1. Να κάνω τουλάχιστον 8 μπάνια στη θάλασσα μέσα στον μήνα. Έχουμε τη θάλασσα στα 3 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας (ok, κάνε 5 τα λεπτά καθώς πάμε με παιδιά οπότε λίγο χρόνο παραπάνω τον θέλουμε) και δεν έχω κάνει ίσα ίσα 2-3 μπάνια μέχρι στιγμής!! – Ούτε καν! Έκανα 2 στη θάλασσα και ένα στην πισίνα μονόκερο της Ανθούλας!
 2. Να βρω λίγο χρόνο με τον Νίκο μόνοι μας! Με το ένα παιδί καταφέρναμε αρκετές φορές να κάνουμε κάτι οι δυο μας (έστω και να πιούμε έναν καφέ για μία ώρα). Τώρα και με τον μπέμπη τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολα ακόμα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Ναι είναι μικρός ακόμα ο μπεμπάκος αλλά, κακά τα ψέμματα, κάθε ζευγάρι χρειάζεται λίγο χρόνο μόνο του! – Ναι αυτό το καταφέραμε! Πήγαμε σε ένα γάμο μόνο οι δύο μας! Χωρίς κανένα παιδί!!
 3. Να φτιάξω ζελέ! Τόσο απλό, τόσο εύκολο και όμως ακόμα δεν το έχω κάνει! Και να φανταστείς ότι μου αρέσει πολύ! – Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έφτιαξα!
 4. Να χάσω έστω 2 κιλά από τα 14 που μου έχουν μείνει ακόμα από την εγκυμοσύνη! Όπως σου είπα ήδη σε προηγούμενο post εδώ, στην εγκυμοσύνη μου στον μπεμπάκο έβαλα 20 κιλά!!! Αυτά θα ήθελα σιγά σιγά να χαθούν! – Χωρίς να ξέρω πως, έχασα κάτι παραπάνω από 2 κιλά! Yeaaah! Μάλλον το πολύωρο κούνημα του καροτσιού κάτι κάνει!
 5. Να γυμναστώ λίγο περισσότερο από ότι τόσο καιρό! Νομίζω δεν μετράει για γυμναστική το να κουνάω όλη μέρα το καρότσι μέσα στο σπίτι! – Εδώ γελάμε!!! Όχι σοβαρά, γελάω μόνη μου και μόνο που έβαλα αυτό τον στόχο!
 6. Και φυσικά, συνδυαστικά με τη γυμναστική στο Νο5, να φτιάξω λίγο την διατροφή μου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να πετύχω το θέλω μου Νο4!! – Κάποιες μέρες πήγε καλά, κάποιες όχι και τόσο! Καλοκαίρι, παρέες στο σπίτι! Οχι, θα το βάλω κόκκινο! Δεν το κατάφερα!
 7. Να βρίσκω το χρόνο να ανεβάζω έστω και μία ανάρτηση κάθε εβδομάδα στο blog! Ναι, είναι ένας προσωπικός στόχος και αυτό, για εμένα!! – Νομίζω πως αυτό θα το βάλω πράσινο! Υπήρξε εβδομάδα που ανέβασα και 2 αναρτήσεις!

 

Και κάπως έτσι (που γράφω συνέχεια και στο Instagram) ξεκινάμε τον Αύγουστο! Όχι, δε θα βάλω στόχο να γυμναστώ γιατί δεν θα το κάνω και είναι ολοφάνερο πια!!

 1. Θα επιμείνω λίγο στο θέμα “μπάνιο στη θάλασσα” αλλά χωρίς να βάλω στόχο συγκεκριμένο αυτή τη φορά! Αρκεί να κάνω περισσότερα από δύο που έκανα τον Ιούλιο!
 2. Να μπορέσω να ολοκληρώσω τα challenges που συμμετέχω στο Instagram…έχουν μαζευτεί 2-3!
 3. Να τελειώσω με το ξεκαθάρισμα στο σπίτι.
 4. Να ξεκινήσω την προετοιμασία για τα γενέθλια της Ανθούλας μου! Είναι αρχές Σεπτέμβρη και το θέμα μας θα είναι Frozen!
 5. Να μπορέσω να βγάλω πάλι πρόγραμμα φαγητού για τον μήνα. Λίγο η εγκυμοσύνη, λίγο η γέννα και μετά η καθημερινότητα με τον μικρό στο φαγητό έχουμε μείνει πίσω από άποψη προγραμματισμού! Θέλω όμως να στρώσει και πάλι αυτό το θέμα!
 6. Να τηρήσω τους 5 παραπάνω στόχους!!

Αυτό τον μήνα (Αύγουστο) ήμουνα πιο συγκρατημένη με τους στόχους μου είναι η αλήθεια!
Όοοοχι, μπράβο μου!

Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι για τον μήνα λοιπόν;

 

Υ.Γ. : Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για νέα άρθρα, challenges και γενικά μια τρελή καθημερινότητα μην ξεχάσεις να κάνει εγγραφή στο Newsletter του blog ΕΔΩ!

 

 2 thoughts on “My “August 2018” bucket list!”

 • 1. Να φάω κουλούρι / μπουγάτσα / τσουρέκι / βομβίδια Θεσσαλονίκης
  2. Να κάνω πάρτι γενεθλίων.
  3. Να πάμε σε ένα Waterpark τουλάχιστον εγώ, εσύ κ η Ανθούλα !!!
  4. Να πιω ρετσίνες με άτομα που έχω να δω πολύ καιρό και είναι από όλες τις ηλικίες.
  5. Να χάσω 500gr (και αυτά να είναι υγρά !!!).
  6. Να επισκεφτώ Θείο Μιχάλη κ Παππού Αντώνη !!
  7. Να πάρω 15 δωράκια ερχόμενος από το ταξίδι μου (5 για τον κάθε ένα σας) !!!
  8. Να μιλάμε πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ μέσω viber… και όπως λέει κ η Ανθούλα.. και ξημερώματα !!

  • Θα αρχίσω να τσεκάρω ποια έχεις κάνει μέχρι τώρα… και φυσικά στο αντίστοιχο post του Σεπτέμβρη θα πρέπει να αφήσεις και πάλι σχόλιο με ποια πράματα από τη δική σου bucket list κατάφερες να κάνεις!! xo xo xo!

Αφηστε μια απαντηση...