Καλό μήνα αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια! Ξεκινάμε αισίως τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και πραγματικά ούτε που ξέρω πως πέρασε ο Ιούνιος!!
Γενικά δεν πολυκαταλαβαίνω πως περνάνε οι μήνες, οι μέρες, οι εποχές το τελευταίο διάστημα…

Φτάνοντας λοιπόν στα μέσα περίπου του καλοκαιριού συνειδητοποιώ ότι δεν έχω κάνει πολλά πράγματα “καλοκαιρινά” φέτος. Ε, τώρα είπα να φτιάξω μία bucket list με κάποια από αυτά που θέλω να πετύχω μέσα σε αυτό τον μήνα!

Τι θέλω να κάνω τον Ιούλιο λοιπόν;

 

 

  1. Να κάνω τουλάχιστον 8 μπάνια στη θάλασσα μέσα στον μήνα. Έχουμε τη θάλασσα στα 3 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας (ok, κάνε 5 τα λεπτά καθώς πάμε με παιδιά οπότε λίγο χρόνο παραπάνω τον θέλουμε) και δεν έχω κάνει ίσα ίσα 2-3 μπάνια μέχρι στιγμής!!
  2. Να βρω λίγο χρόνο με τον Νίκο μόνοι μας! Με το ένα παιδί καταφέρναμε αρκετές φορές να κάνουμε κάτι οι δυο μας (έστω και να πιούμε έναν καφέ για μία ώρα). Τώρα και με τον μπέμπη τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολα ακόμα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Ναι είναι μικρός ακόμα ο μπεμπάκος αλλά, κακά τα ψέμματα, κάθε ζευγάρι χρειάζεται λίγο χρόνο μόνο του!
  3. Να φτιάξω ζελέ! Τόσο απλό, τόσο εύκολο και όμως ακόμα δεν το έχω κάνει! Και να φανταστείς ότι μου αρέσει πολύ!
  4. Να χάσω έστω 2 κιλά από τα 14 που μου έχουν μείνει ακόμα από την εγκυμοσύνη! Όπως σου είπα ήδη σε προηγούμενο post εδώ, στην εγκυμοσύνη μου στον μπεμπάκο έβαλα 20 κιλά!!! Αυτά θα ήθελα σιγά σιγά να χαθούν! 
  5. Να γυμναστώ λίγο περισσότερο από ότι τόσο καιρό! Νομίζω δεν μετράει για γυμναστική το να κουνάω όλη μέρα το καρότσι μέσα στο σπίτι! 
  6. Και φυσικά, συνδυαστικά με τη γυμναστική στο Νο5, να φτιάξω λίγο την διατροφή μου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να πετύχω το θέλω μου Νο4!!
  7. Να βρίσκω το χρόνο να ανεβάζω έστω και μία ανάρτηση κάθε εβδομάδα στο blog! Ναι, είναι ένας προσωπικός στόχος και αυτό, για εμένα!!

Νομίζω ότι αυτοί είναι αρκετοί “προσωπικοί” στόχοι για τον Ιούλιο! Δε θα ήθελα να βάλω παραπάνω γιατί μετά δε θα κάνω τίποτα στο τέλος! Λίγα και καλά δεν λένε;

Εσύ τι θα ήθελες να πετύχεις μέσα στον μήνα;

 


 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.