Έχω μήνες και μήνες (8-9 περίπου) να κάνω μία λίστα στο blog με όσα θέλω να κάνω τον μήνα που διανύουμε! Μου έχει λείψει λίγο να μοιράζομαι αυτούς τους μικρούς, τοσοδούλικους, στόχους μαζί σου αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια!

Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Νασου ευχηθώ καλό μήνα, καλό καλοκαίρι (μιας και μπήκαμε στους θερινούς μήνες) και φυσικά να σου πω τα μικρά δικά μου πλάνα για τον μήνα (και μετά να δούμε πόσα κατάφερα και να γελάμε παρέα με την αποτυχία μου πιθανότατα!). 

Θα σου ζητήσω να μην γελάσεις με όσα θα διαβάσεις παρακάτω. Όχι, στο λέω γιατί εγώ γέλασα από μόνη μου με μερικούς από τους στόχους του μήνα…

 1. Να γράψω ένα post κάθε ημέρα για όλο τον μήνα!! Στόχος δηλαδή τα 30 άρθρα μέσα στον Ιούνιο! Εδώ γέλασα και μόνο που το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλά θα το παλέψω…είναι ένα δύσκολο challenge για εμένα! Αυτό είναι το πρώτο άρθρο άρα έχουμε ήδη 1/30!! Yeaaah!
 2. Να κάνω το μεγάλο, καλοκαιρινό μου declutter σε όλο το σπίτι μέσα στον μήνα! Αν θυμάσαι είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι ένα και φυσικά θα ανέβουν πολλά posts ξεκαθαρίσματος και τακτοποίησης αυτό τον μήνα!
 3. Να χάσω 2-3 κιλά! Αυτά τα τελευταία 6 κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης (από τα 20 σύνολο που είχα πάρει) με έχουν τρελάνει! Όχι δεν θα γίνω κορμάρα ξαφνικά (στο κεφάλι μου μέσα ακούω καρκαριστά γέλια αυτή τη στιγμή και μόνο που το ανέφερα) αλλά 6 άτιμα κιλά είναι και θέλω να φύγουν απλά και μόνο γιατί μου έχουν κάτσει στο λαιμό!
 4. Να συνεχίσω τα μπάνια στη θάλασσα! Για την ακρίβεια, να κάνω τουλάχιστον 4 (όσα έχω κάνει ήδη τον Μάιο) αυτόν τον μήνα! Είμαστε στα 5 λεπτά με τα πόδια και παιδιά (όχι γιατί μετράει κι αυτό στον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις κάτι) από τη θάλασσα και πέρυσι το καλοκαίρι έκανα σύνολο 4 μπάνια (το ένα σε πισίνες). Ε όχι!!!
 5. Να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για την βάφτιση του μικρού μας Φώτη. Θέλω να κάνω και πολλά μόνη μου, τρομάρα μου!
 6. Να φτιάξω 3 νέες συνταγές! Έτσι για να διευρύνω τους μαγειρικούς μου ορίζοντες και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο!
 7. Να τελειώσω επιτέλους το βιβλίο που έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα “Ο μόνος ένοχος”, της Lisa Ballantyne από τις εκδόσεις Μεταίχμιο (αν τα καταφέρω θα σου ετοιμάσω και αναλυτικό review μετά αλλά αυτό μάλλον θα είναι στόχος του Ιούλη)
 8. Να αρχίσω επιτέλους να πίνω περισσότερο νερό!! Τι κακό κι αυτό με εμένα και το νερό…
 9. Να καταφέρουμε να βγούμε ένα βράδυ οι δυο μας με τον Νίκο! Πολύ βασικό το να έχουμε λίγο προσωπικό χρόνο με τον σύντροφό μας πιστεύω!!
 10. Να κάνω τα 9 παραπάνω!! (δεν το είχα το 10 το καλό, τι να κάνουμε;)

Θα σταματήσω τώρα κάπου εδώ γιατί νομίζω η λίστα μου είναι αρκετή! Ας κάνω αυτά και για ό,τι νεότερο… έχουμε και τον Ιούλιο!!
Εσύ τι θέλεις να κάνεις μέσα στον μήνα που ξεκινάει; Έχεις θέσει τους στόχους σου,  έχεις κάνει τις λίστες σου ή είσαι κανένας νορμάλ άνθρωπος (εν αντιθέσει με εμένα) που δεν κάνει διαρκώς λίστες;

Μέχρι αύριο σε φιλώ και περιμένω τα σχόλιά σου!!

 

 

Author

 • Marina

  Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.