Βρε καλώς τον και τον Οκτώβρη! Αν  ζούσαμε στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού, τώρα θα ετοιμαζόμασταν ήδη για το Halloween! Η αλήθεια βέβαια είναι πως πάει να γίνει μόδα σιγά σιγά και εδώ καθώς πολλά ξενόγλωσσα φροντιστήρια αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα το γιορτάζουν κάθε χρόνο.
Άσε δε που είναι μία ακόμα ευκαιρία για τον κόσμο να γιορτάσει, να ξεσκάσει και να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και την πίεση.
Για το Halloween σου ετοιμάζω όμως αναλυτικό post μέσα στο μήνα!

Ακόμα όμως κι αν δεν ετοιμαζόμασταν για γλέντια και πανηγύρια, πιθανότατα θα μαζεύαμε κολοκύθες, θα στολίζαμε φθινοπωρινά τα σπίτια μας και θα βλέπαμε τη φύση να αλλάζει χρώματα. Αυτά μπορούμε να τα κάνουμε και εδώ θα μου πεις… ο καιρός δεν συμφωνεί όμως απόλυτα και έτσι εμείς κυκλοφορούμε τη μισή ημέρα με τιραντάκια και την άλλη μισή με ζακέτες (ή και άλλα φθινοπωρινά πανωφόρια που μπορείς να δεις ΕΔΩ).

Στο θέμα μας όμως! Σήμερα σου έχω τη λίστα μου για το μήνα Οκτώβρη. Τη λίστα με όλα όσα θέλω να κάνω αυτό τον μήνα! Τον Σεπτέμβριο φυσικά και δεν τα κατάφερα όλα αλλά δεν πειράζει! Καλή καρδιά που λένε….

 

  1.  Να φτιάξω μία μηλόπιτα! Δεν το κατάφερα τον Σεπτέμβριο αλλά μου έχει κάτσει και θα σκάσω άμα δε φτιάξω μία! Note *Να πάρω τη συνταγή από τη μαμά μου!!
  2.  Να φτιάξουμε με την Α. κάποιες εύκολες κατασκευές σχετικά με το Halloween. Ok, δεν το γιορτάζουμε εδώ αλλά θα έχει πλάκα!
  3.  Να φτιάξω τα ρούχα στις ντουλάπες… αλλαγή σεζόν βλέπεις έχουμε!
  4.  Να διαβάσω το βιβλίο που δεν ξεκίνησα καν μέσα στον Σεπτέμβριο! Και να σκεφτείς, το έχω βάλει πάνω στο κομοδίνο μου για να το θυμάμαι κάθε βράδυ να το ξεκινήσω!
  5.  Να καθιερώσω ένα σωστό πρωινό με ένα ζεστό ρόφημα συντροφιά! Η αλήθεια είναι πως το πρωινό είναι πονεμένη ιστορία για εμένα τους τελευταίους μήνες με το ζόρι και τις αναγούλες της εγκυμοσύνης!
  6.  Να αγοράσω κάποια νέα ρούχα που χρειάζομαι… ναι! Η κοιλιά μου όλο και φουσκώνει και δε μου κάνουν τα δικά μου πια!! Shopping time, yeaaah!
  7.  Να αρχίσω να περπατάω πιο πολύ. Πρέπει να πηγαίνω για περπάτημα τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα οπότε… πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα και να βρω χρόνο να το κάνω!

 

Αυτή είναι η bucket list μου για τον Οκτώβρη! Είναι λίγο πιο μικρή αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να τα κάνω όλα!
Τον Σεπτέμβριο έπιασα ένα “σκορ” 5/10… δηλαδή τα μισά! Χάλια δεν το λέω, μέτριο όμως το λέω!

Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις μέσα στον Οκτώβρη; Έχεις κάτι στο πρόγραμμά σου;
Έλα πες την αλήθεια, όλοι έχουμε κάτι στο πρόγραμμά μας…. 😉


Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.