Αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Δεν έχουμε ανταλλάξει ευχές ακόμα!
Για πες μου, πως πέρασες το Πάσχα σου; Βγήκες καμία βόλτα τώρα που λειτουργούν και πάλι η εστίαση και οι καφετέριες; Είδες αγαπημένους φίλους και συγγενείς (με προσοχή πάντα); Μήπως έχεις ήδη εμβολιαστεί κιόλας;

Εγώ πρέπει να ομολογήσω πως πέρασα καταπληκτικό Πάσχα φέτος! Συνάντησα αγαπημένα μου πρόσωπα, ήπια έξω τον καφέ μου καθισμένη σε καφετέρια και όχι σε κάποιο παγκάκι σε κάποιο πάρκο,…. πέρασα πολύ όμορφα και τώρα επέστρεψα ανανεωμένη να μοιραστώ σήμερα μαζί σου τη λίστα με όσα θα ήθελα ιδανικά να πραγματοποιήσω φέτος το καλοκαίρι!
Δεν είναι πολλά αλλά είναι πράγματα που μου έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια.

Γιατί μου έχουν λείψει;
Από που να πρωταρχίσω… θέλεις τα παιδιά που ήταν ακόμα πολύ μικρά και δεν ήταν εύκολη η κατάσταση; Θέλεις όλο αυτό που μας βασανίζει όλους τον τελευταίο 1,5 χρόνο (ο κορονοϊός ντε); Θέλεις που εγώ προσωπικά δεν είχα μεγάλη όρεξη και αντοχή;
Όλα αυτά μαζί σου λέω εγώ!

Ξέρω ότι ίσως συμπάσχεις και ίσως υπάρχουν πολλά που θα ήθελες κι εσύ να κάνεις φέτος το καλοκαίρι και ειλικρινά θα ήθελα να τα μοιραστείς μαζί μου με όποιον τρόπο επιθυμείς (μέσω email, με σχόλιο εδώ στο post, μέσω Instagram , όπως σε βολεύει εσένα).
Ας μη σε κουράσω άλλο όμως με την ακατάπαυστη πολυλογία μου…

 

My Summer 2021 Bucket List

 1. Φέτος θέλω να πιω κοκτέιλ (με ή χωρίς αλκοόλ δεν έχει σημασία)! Αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι να μπορώ να αράζω στην βεράντα μου το βράδυ και να πίνω ένα χαλαρό ποτάκι! Ακόμα καλύτερα θα ήταν να το έπινα σε κάποιο ωραίο beach bar αλλά…

  summer bucket list
 2. Να μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο στην παραλία! Με δυο παιδιά βέβαια μαζί μου, αυτό φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά θα το προσπαθήσω, έστω και για μία μόνο φορά!

 3. Να μαυρίσω! Τα τελευταία 4 χρόνια τα μπάνια μου στη θάλασσα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού κάθε καλοκαίρι. Φέτος λοιπόν θέλω να κάνω τόσα ώστε να μαυρίσω… και επειδή είμαι και ασπρουλιάρα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω αρκετά!! 

 4. Να κάνω έστω και για 2 ημέρες διακοπές! Να φύγω βρε παιδί μου από το σπίτι για λίγο. Να αλλάξω παραστάσεις! Δεν σου λέω ότι θέλω ταξίδια και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλά έστω και εντός Κρήτης 2 ημέρες ηρεμίας τις χρειάζομαι!

 5. Να περάσω πολύ χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα (φίλους και συγγενείς). Αυτή η συνεχόμενη καραντίνα που ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο (με ένα μικρό διάλειμμα πέρυσι το καλοκαίρι κι αυτό ούτε καν εύκολο) μας έχει αποξενώσει, μας έχει κουράσει, μας έχει καταβάλει.

 6. Να παίξω πολλά καλοκαιρινά παιχνίδια με τα μικρά στην αυλή. Αυτό εννοείται πως συνεπάγεται νερό, λάστιχα, νεροπίστολα,… και σίγουρα πολύ γέλιο (και κανένα πέσιμο κατά πάσα πιθανότητα).

 7. Να βγω τουλάχιστον 3-4 φορές έξω για βράδυ! Δύο παιδιά και χωρίς βοήθεια… δεν το λες και εύκολο task να πραγματοποιηθεί βραδινή έξοδος με τον Νίκο μόνο οι δυο μας!

 8. Να ανανεωθώ! Θέλεις μία αλλαγή στην γκαρνταρόμπα, θέλεις μία ακόμα επιτυχημένη προσπάθεια στην προσπάθεια μου να χάσω κιλά, θέλεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών… χρειάζομαι μία μικρή ανανέωση πάση θυσία!
 9. Να κάνω ένα πάρτι! Όχι ένα τραπέζι με κρέας στην ψησταριά, όλη την ημέρα κάτω από τον ήλιο, με δουλειές συνέχεια, καθάρισμα και παιδιά να τρέχουν γύρω γύρω ουρλιάζοντας. Ένα πάρτι (ακόμα και με 4-5 άτομα), βράδυ, με ευχάριστη μουσική, ποτάκια, finger foods, χαλαρή ατμόσφαιρα,…. ένα πάρτι βρε παιδί μου σαν αυτά που κάναμε παλιότερα αλλά με πολύ λίγο κόσμο (για λόγους προστασίας όλων μας, αν και ο κύκλος μας είναι ήδη εμβολιασμένος).

  summer bucket list

 

Για να είμαι ειλικρινής έχω και αρκετούς επαγγελματικούς στόχους που θα ήθελα να επιτύχω μέσα στο καλοκαίρι αλλά για αρχή λέω να παραμείνω στους πιο διασκεδαστικούς! Κι όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα ανακαλύπτω και άλλα ευχάριστα πράγματα που θα θέλω να προσθέσω στο καλάθι μου οπότε αυτό το άρθρο σίγουρα να έχει αρκετά updates!


Για πες μου όμως κι εσύ, τι περιέχει η δική σου summer bucket list; 

 

Author

 • Marina

  Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.