Το πρώτο άρθρο στο Stay at Home Mom ανέβηκε 1 Σεπτεμβρίου 2017 και τη στιγμή αυτή που γράφω αυτό εδώ το κείμενο έχουμε 17 Οκτωβρίου 2023…6 χρόνια μετά!
Το Stay at Home Mom μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια άλλαξε πολλές φορές.  Άλλαξε εμφάνιση, ύφος, τρόπο γραφής, ύφος περιεχομένου. Πολλές αλλαγές βρε παιδί μου!

Άλλαξα όμως κι εγώ μέσα σε αυτά τα χρόνια.
Ξεκίνησα να γράφω έγκυος στον μικρό μου μπόμπιρα και ωςμαμά ενός 3χρονου και τώρα συνεχίζω σαν μαμά ενός νηπείου και ενός κοριτσιού στην προεφηβία ήδη!
Ξεκίνησα να γράφω σαν μία stay at home mom αποκλεισιτκά και τώρα είμαι και working at home mom. Άλλαξαν πολλά, άλλαξα κι εγώ! Θα αλλάξει και αυτό το blog σιγά σιγά…

Τώρα, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα αρκετών μηνών, διάστημα που όμως εσείς παραμείνατε εδώ και το στηρίξατε αυτό το blog όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, επέστρεψε και μαζί με αυτό επέστρεψα κι εγώ!
Επέστρεψα με αρκετές νέες ιδέες, αρκετές συνεργασίες που είναι στα σκαριά, νέα θέματα που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, κατηγορίες που ίσως καταργηθούν, νέες ιδέες για εμφάνιση του blog που θα γίνουν πραγματικότητα σιγά σιγα,….επέστρεψα με νέο αέρα και vibes γενικά!!

New era … μια νέα περίοδος για το Stay at Home Mom ξεκινάει και το γράφω σε αυτό εδώ το ενημερωτικό ουσιαστικά post για να δεσμευτώ κι εγώ ακόμα περισσότερο!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που δεν εγκαταλείψατε αυτό εδώ το διαδικτυακό μας στέκι όταν εγώ η ίδια το παραμέλησα τόσο πολύ!
Ξέρετε ότι η ευγνωμοσύνη είναι μία από τις μεγάλες αξίες στη ζωή μου και είμαι ειλικρινά ευγνώμων για εσάς που διαβάζετε τα άρθρα μου ή παρακολουθείτε τα βίντεό μου στο κανάλι μου

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται νέα άρθρα μέσα στις επόμενες ημέρες και τώρα πια η επικοινωνία μας θα είναι αρκετά πιο συχνή!! 

Σας φιλώ και σας στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!

Μαρίνα… 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.