Αγαπημένη μου φίλη και αναγνώστρια καλή χρονιά!
Σου εύχομαι το 2019 να είναι μία από τις καλύτερες χρονιές σου, γεμάτο αμέτρητη αγάπη, αστείρευτη τύχη και φυσικά υγεία!!

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό…από πριν τα Χριστούγεννα μπορώ να πω αλλά όπως ξέρεις πολύ καλά αν με ακολουθείς στο Instagram (τι εννοείς δεν με ακολουθείς; Αααααα, χάνεις πολύ γέλιο…και πολύ μίρλα ενίοτε!) ότι αρχικά χάλασε ο υπολογιστής μου οπότε τα είχα δει λίγο σκούρα και εκτός από αυτό ετοιμάζω και μερικά ωραία, φρέσκα, πραγματάκια για το blog αλλά και εσένα!!

Τέλος πάντων όμως, η νέα χρονιά είναι εδώ και ξεκινάμε δυναμικά να την προγραμματίζουμε! Αν με ξέρεις έστω και λίγο μέσω του blog, αλλά κυρίως του Instagram, τότε ξέρεις καλά πως λατρεύω να κάνω λίστες (για τα πάντα!!!) και να προγραμματίζω την καθημερινότητά μου! Δεν μένω πάντα μέσα στο πρόγραμμα γιατί υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες που το επηρεάζουν, αλλά το προσπαθώ!

Μέχρι τώρα τον προγραμματισμό μου τον έκανα χειρόγραφα! Θέλω ό,τι λίστες και προγράμματα έχω να μπορώ να τα βλέπω φυσικά! Τα θέλω σε χαρτί! Πες το παραξενιά, πες το κόλλημα, πες το όπως θέλεις, εγώ θέλω να πιάνω το χαρτί μου, να γράφω ό,τι χρειάζεται, να κάνω τις διορθώσεις μου και να κάνω και κανένα doodle αν μου έρθει η όρεξη! Και τώρα μη νομίζεις, χειρόγραφα θα συνεχίσω να προγραμματίζω τη μέρα και το χρόνο μου απλά αποφάσισα να φτιάξω κάποια εκτυπώσιμα templates για να με διευκολύνω!

Αν σου αρέσει κι εσένα να προγραμματίζεις την καθημερινότητά σου, σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου τα templates που έφτιαξα για τον κάθε μήνα! Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μηνιαίο ημερολόγιο για το 2019 το οποίο μπορείς να εκτυπώσεις και να σημειώνεις πάνω του, συνοπτικά, τις βασικές δουλειές σου για κάθε ημέρα! Στο πλάι του προγράμματος υπάρχει χώρος και για σημαντικές σημειώσεις, αν χρειαστεί!
Ο φάκελος περιέχει 12 pdf, 1 για κάθε μήνα του χρόνου, και είναι σε πολύ minimal μορφή! Γιατί έτσι;

Μα για να προσθέσεις εσύ τα χρώματα, τα αυτοκόλλητα, τις ζωγραφιές σου ή ό,τι άλλο θέλεις και να φτιάχνεις κάθε μήνα σου όπως ακριβώς τον θέλεις εσύ!
Τα συγκεκριμένα pdf αποτελούν μέρος του εκτυπώσιμου Bullet journal που ετοιμάζω!

Αν κατεβάσεις το μηνιαίο ημερολόγιο και ξεκινήσεις να προγραμματίζεις τον χρόνο σου, μην ξεχάσεις να με ενημερώσεις και να μου πεις τις εντυπώσεις σου (αν ανεβάσεις φωτογραφία στο Instagram ή κάποιο άλλο social media, μην ξεχάσεις να με κάνεις tag! Θα είναι τεράστια χαρά για εμένα να δω το ημερολόγιο μου σε χρήση!!).


Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.