Τους τελευταίους μήνες η μικρή μας Ανθούλα έχει αποκτήσει πολλά νέα βιβλία.
Λίγο τα γενέθλιά της, λίγο η γιορτή της (15 Δεκεμβρίου μαζί με τον Άγιο Ελευθέριο), λίγο και τα Χριστούγεννα, η συλλογή και η παιδική βιβλιοθήκη μας έχει μεγαλώσει πολύ!

Άλλα μας αρέσουν πολύ και τα διαβάζουμε ξανά και ξανά και άλλα μας άρεσαν μεν, στην αρχή όταν τα αποκτήσαμε, αλλά δεν είναι στις καθημερινές μας επιλογές!
Αυτά όμως που έχει λατρέψει πραγματικά η Ανθούλα είναι τα δύο βιβλία με τον Αστέρη της!

Τι; Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Αστέρης;
Μα ο Αστέρης είναι ένα τρομερό τερατάκι που του αρέσει να τρώει τα βιβλία και τον έφεραν κοντά μας, μέσα από δύο υπέροχα παραμύθια, οι εκδόσεις Τζιαμπίρης – Πυραμίδα.

“Αστέρης ο ζωηρός βιβλιοφάγος” είναι το πρώτο βιβλίο του Αστέρη, όπου το μικρό μας τερατάκι έχει καταφέρει να το σκάσει από το βιβλίο του και βάλθηκε να ροκανίζει και να αλλάξει τις ιστορίες διάσημων παραμυθιών, που όλοι αγαπήσαμε! Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και μπορείς να το βρεις στα Ελληνικά, στα Public.

Μετά έχουμε και το δεύτερο βιβλίο με τον τίτλο “Αστέρης – Οδηγός Δεινοσαύρων” όπου ο Αστέρης μας βρίσκεται μπλεγμένος γιατί έχει ροκανίσει τις σελίδες του βιβλίου με τους τρομερούς και φοβερούς δεινόσαυρους.
Νομίζω το τερατάκι μας αυτή τη φορά το παράκανε!
Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά νεότερο αφού έχει εκδοθεί τον Ιούλιο του 2017.

Πληροφορίες:
– Συγγραφέας: Yarlett Emma
– Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
– Προτεινόμενη Ηλικία: 3 – 6
– Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο

 


Εμείς τον έχουμε αγαπήσει τον Αστέρη και νομίζω ότι τα βράδια τριγυρνάει και στα υπόλοιπα βιβλία μας προσπαθώντας να τα ροκανίσει και να αλλάξει τις ιστορίες τους.

Μία ανάγνωση πιστεύω φτάνει για να τον αγαπήσεις κι εσύ!!

 

Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα παιδικά βιβλία αυτή την περίοδο;

 


 

Author

  • Marina

    Είμαι η Μαρίνα και για αρκετά χρόνια ήμουν Stay at Home Mom! Αν και τώρα πια εργάζομαι θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου stay at home mom αφού η εργασία μου είναι από το σπίτι. Ασχολούμαι με το blogging τα τελευταία 11 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo "Stay-at-home Mom" blog φιλοδοξώ να βοηθήσω κάθε μανούλα, νοικοκυρά, εργαζόμενη γυναίκα, που νιώθει το σπίτι και τις υποχρεώσεις να την πνίγουν, στην καθημερινότητά της μέσα από τις δικές μου εμπειρίες.