Ο Αστέρης, μας τρώει τα βιβλία!

 

Τους τελευταίους μήνες η μικρή μας Ανθούλα έχει αποκτήσει πολλά νέα βιβλία.
Λίγο τα γενέθλιά της, λίγο η γιορτή της (15 Δεκεμβρίου μαζί με τον Άγιο Ελευθέριο), λίγο και τα Χριστούγεννα, η συλλογή και η παιδική βιβλιοθήκη μας έχει μεγαλώσει πολύ!

Άλλα μας αρέσουν πολύ και τα διαβάζουμε ξανά και ξανά και άλλα μας άρεσαν μεν, στην αρχή όταν τα αποκτήσαμε, αλλά δεν είναι στις καθημερινές μας επιλογές!
Αυτά όμως που έχει λατρέψει πραγματικά η Ανθούλα είναι τα δύο βιβλία με τον Αστέρη της!

Τι; Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Αστέρης;
Μα ο Αστέρης είναι ένα τρομερό τερατάκι που του αρέσει να τρώει τα βιβλία και τον έφεραν κοντά μας, μέσα από δύο υπέροχα παραμύθια, οι εκδόσεις Τζιαμπίρης – Πυραμίδα.

“Αστέρης ο ζωηρός βιβλιοφάγος” είναι το πρώτο βιβλίο του Αστέρη, όπου το μικρό μας τερατάκι έχει καταφέρει να το σκάσει από το βιβλίο του και βάλθηκε να ροκανίζει και να αλλάξει τις ιστορίες διάσημων παραμυθιών, που όλοι αγαπήσαμε! Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και μπορείς να το βρεις στα Ελληνικά, στα Public.

Μετά έχουμε και το δεύτερο βιβλίο με τον τίτλο “Αστέρης – Οδηγός Δεινοσαύρων” όπου ο Αστέρης μας βρίσκεται μπλεγμένος γιατί έχει ροκανίσει τις σελίδες του βιβλίου με τους τρομερούς και φοβερούς δεινόσαυρους.
Νομίζω το τερατάκι μας αυτή τη φορά το παράκανε!
Αυτό το βιβλίο είναι αρκετά νεότερο αφού έχει εκδοθεί τον Ιούλιο του 2017.

Πληροφορίες:
– Συγγραφέας: Yarlett Emma
– Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
– Προτεινόμενη Ηλικία: 3 – 6
– Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο

 


Εμείς τον έχουμε αγαπήσει τον Αστέρη και νομίζω ότι τα βράδια τριγυρνάει και στα υπόλοιπα βιβλία μας προσπαθώντας να τα ροκανίσει και να αλλάξει τις ιστορίες τους.

Μία ανάγνωση πιστεύω φτάνει για να τον αγαπήσεις κι εσύ!!

 

Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα παιδικά βιβλία αυτή την περίοδο;

 


Εγγραφή στο Newsletter του Blog!
(για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου έλεγξε το email σου και ακολούθησε τα βήματα)

* indicates required 

Marina Administrator
Είμαι η Μαρίνα και είμαι μία ακόμα stay-at-home mom! Είμαι Blogger τα τελευταία 5 χρόνια, γράφοντας σε διάφορα blogs κατά καιρούς. Με τo “Stay-at-home Mom” φιλοδοξώ να σε βοηθήσω αν είσαι μανούλα, νοικοκυρά, ακόμα και εργαζόμενη γυναίκα που νιώθεις το σπίτι και τις υποχρεώσεις να σε πνίγουν, στην καθημερινότητά σου μέσα από τις δικές μου εμπειρίες αλλά και να σου δείξω πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσεις το δικό σου blog αν το θέλεις! Αφού τα καταφέρνω εγώ γιατί όχι κι εσύ;
follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *