My September Bucket List!

 

Με το που ξεκίνησε ο Σεπτέμβρης, χτες καλέ, και εγώ ξεκίνησα με τις λίστες και τις ανανεώσεις και όλο τον προγραμματισμό τέλος πάντων, είπα να κάνω μία όμορφη λίστα (bucket list που λένε και στο χωριό μου) με όσα θέλω να κάνω αυτό το μήνα τα οποία αφορούν εμένα κατά κύριο λόγο και έχουν άμεση σχέση με τον μήνα Σεπτέμβριο.

Δεν είναι μεγάλη φυσικά! Λίγα και καλά για να είναι και πραγματοποιήσιμα! Και τα πιο πολλά πανεύκολα.
Θα ήθελα να δω και τα πρωτοβρόχια αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Ο καιρός στην Κρήτη δεν βοηθάει και πολύ εμάς τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ψυχές (μπορεί να φτάσει Νοέμβριος να δούμε βροχή)!

 

My September Bucket list #september #bucketlist

 

Τι θέλω να κάνω λοιπόν;

 

 1. Να πιω το πρώτο μου ζεστό, φθινοπωρινό ρόφημα! Πιθανότατα στο Starbucks ένα tazo chai που το λατρεύω ή ένα ζεστό περίεργο ρόφημα από αυτά με τη σαντιγί μιας τούρτας  και τις χιλιάδες θερμίδες!
 2. Να παίξω πολύ περισσότερο με την Α. στην αυλή όσο ο καιρός μας το επιτρέπει ακόμα. Βλέπεις μπορεί να μη μας κάνει βροχές και καταιγίδες εύκολα αλλά ο καιρός σιγά σιγά θα ψυχράνει και σίγουρα βραδιάζει αρκετά νωρίτερα πια.
 3. Να κάνω μία μεγάλη βόλτα (μόνη μου) ένα συννεφιασμένο απόγευμα. Όχι δεν εννοώ να πάρω τα βουνά στην κατάστασή μου αλλά μία μεγάλη βόλτα στην περιοχή όπου ζούμε είναι πραγματικά πολύ εύκολη για εμάς, πίστεψέ με! Το θέμα είναι να βρω συννεφιασμένο απόγευμα!
 4. Να διαβάσω ένα νέο βιβλίο. Και όχι δεν εννοώ νέο παραμύθι για την Α. Νέο λογοτεχνικό βιβλίο! Έχω 2-3 αδιάβαστα που κάθονται εκεί στο ράφι της βιβλιοθήκης. Ε, αυτό το μήνα πιστεύω ήρθε η ώρα να διαβάσω ένα από αυτά.
 5. Να φτιάξω την πρώτη ζεστή σούπα του Φθινοπώρου/Χειμώνα. Ναι ακόμα κι αν έχει 25 βαθμούς έξω! Εγώ μία κοτόσουπα την έχω αναζητήσει!
 6. Να φτιάξω μία μηλόπιτα! Σκέφτηκα να φτιάξω κάτι άλλο εκτός από το κλασικό κέικ. Γιατί όχι λοιπόν μία μηλόπιτα; Θα είναι βέβαια η πρώτη φορά που την κάνω οπότε περίμενε νέα μου και feedback για το πως πήγε!
 7. Να αγοράσω το πρώτο μου φθινοπωρινό/χειμερινό ρούχο. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο τίποτα δε θα μου κάνει. Ήδη ζορίζομαι λίγο με τα ρούχα μου οπότε είναι μία καλή ώρα για βόλτα στα μαγαζιά για οτιδήποτε φαρδύ φθινοπωρινό/χειμερινό.
 8. Να επισκεφθώ ένα νέο μέρος. Είτε πρόκειται για νέο μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου ή στην Κρητική εξοχή είτε πρόκειται για ένα νέο μέρος (πχ: ένα νέο χωριό που δεν έχω ξαναδεί) δεν έχει σημασία! Νέο να είναι για εμένα θέλω.
 9. Να καταφέρω να τηρήσω τις λίστες μου (μαγείρεμα, δουλειές σπιτιού, δραστηριότητες της Α. , ιδέες και to do για το Blog) μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη χωρίς να τα κάνω μαντάρα και να χάσω το μπούσουλα!
 10. Να δω μία νέα (ή και παλιά) ταινία! Να είναι όμως μία ρομαντική κομεντί… από αυτές που λες ότι δεν παρακολουθείς αλλά τις βλέπεις οπωσδήποτε αν τις πετύχεις στο STAR και μάλιστα συγκινείσαι και λίγο. Εγώ τις βλέπω με μεγάλη χαρά, το παραδέχομαι και περιττό βέβαια να σου πω ότι όπως είμαι τώρα συγκινούμαι και με τις διαφημίσεις!

 

Νομίζω πως για αρχή, για τον μήνα Σεπτέμβριο η Bucket List (που λέμε και στο χωριό μου είπαμε) μου είναι γεμάτη αλλά και εύκολη! Πολλά από αυτά θα τα καταφέρω εύκολα, για άλλα πάλι ίσως χρειαστεί και μία προσπάθεια παραπάνω! Ίσως τον επόμενο να έχω λιγότερα αλλά πια κάθε μήνα θα φτιάχνω μία λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω, έτσι για να μην τα ξεχνάω και για να έχω ένα κίνητρο να τα πραγματοποιώ… ίσως κάποιο μήνα στη bucket list μου να περιέχεται κάτι μεγάλο, όπως ένα ταξίδι, αλλά αυτό θα αργήσει πιστεύω!

Εσύ τι θέλεις να κάνεις αυτό το μήνα; Μη μου πεις ότι δεν έχεις έστω και μία επιθυμία για τον Σεπτέμβριο! Κάτι απλό που θα ήθελες όμως να το κάνεις πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο με τον ερχομό του Οκτώβρη.
Περιμένω τη δική σου λίστα… έλα ίσως ανταλλάξουμε και ιδέες!

 


 8 thoughts on “My September Bucket List!”

 • I love it. What a great list. One of the things on my list is to read some of my unread books as well. It gets difficult this time of year because I like to participate in NaNoWriMo (National Novel Writing Month) because I’d love to finish and publish a novel of my own.

  • Oh, I was thinking of NaNoWriMo myself but I’m not sure yet if I can do it! I would love to write my own novel! If you complete it, please inform me about your novel if you want!

 • Your fall bucket list sounds wonderful! I can’t wait to go get some fall drinks at Starbucks too!

  • The truth is I love Starbucks! It was so close to our previous house but not it’s not and it really hurts me! Hahaha!

 • Great list! Getting a special Starbucks drink is definitely on my list too. I love a good pumpkin. muffin also!

  • Thank you dear! I haven’t try a pumpkin muffin but my favourite drink there is Tazo tea latte (lol for these difficult, large names).

  • Thank you my dear! Unfortunately here in Crete is still really hot so I have to delay my hot beverage for some days…

Αφηστε μια απαντηση...